Luxe Keuken

Onlangs richtte Hanssen interior design, onze nieuwe Anour dealer in Aarle-Rixtel, een keuken in voor Satink Keukens in Zwolle. Hanssen Interior Design streeft in haar projecten naar de juiste harmonie tussen architectuur en interieur. Persoonlijke wensen worden geintegreerd tot een functioneel en stijlvol ontwerp. 

In dit geval was de opdracht het presenteren van een high-end SieMatic keuken in de showroom van Satink Keukens. Hierbij speelde de verlichting een cruciale rol: deze bepaalt de sfeer maar leidt ook de blik van de klant. Een juiste verlichting maakt het daarmee mogelijk de juiste aspecten van een opstelling onder de aandacht te brengen. 

Geflankeerd 

De keuken wordt geflankeerd door de Marble Divar van Anour. Door hun minimalistische vorm passen ze naadloos in het interieur. Alle storende elementen ( snoer, schakelaar) zijn weggewerkt. Het zachte indirecte licht omlijst de keuken, waar anders twee donkere oninspirerende vlakken zouden zijn ontstaan. Het materiaal, in dit geval marmer, zorgt voor een stevige stoere en tegelijkertijd verfijnde uitstraling. 

Uniek

De materiaalopties van Anour zijn uniek authentiek en exclusief.

Messing staal en koper kunnen geborsteld, gepoetst of geoxideerd worden geleverd. De verwering die optreedt in deze materialen geven de producten een eigen identiteit en geschiedenis.
De natuurlijke materialen marmer en hout maken ieder stuk uniek vanaf het allereerste moment. 


Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.