Broeinest Amsterdam

Het Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Er is een broeinest in Eindhoven, in Rotterdam, en in Amsterdam. 
Unifit doet mee met het broeinest Amsterdam. U vindt daar enkele armaturen van Anour: I model en F model. Deze kunt u daar dus komen bekijken!

F model

Deze staande lamp heeft een mooi lineair silhouet. De lamp speelt met verhoudingen, door een smalle basis te combineren met een hoog lichtscherm. Het F model heeft veel overeenkomsten met de Divar-wandlamp, maar dan met de extra flexibiliteit van een voet.

I Model

De I-Model hanglamp voegt elegante schoonheid toe aan elke ruimte.
Dit model is beschikbaar in twee modellen, met snoer of snoerloos, en in diverse uitvoeringen: koper, messing, staal en hout, met diverse afwerkingen.

Het snoerloze model is deel van een nieuwe serie die nog minimalistischer is vormgegeven. Deze hanglampen lijken te zweven, waardoor een aantrekkelijk beeld ontstaat wat bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte. Dit wordt bereikt door het gebruik van staalkabel met een laag voltage.

cherm. Het F model heeft veel overeenkomsten met de Divar-wandlamp, maar dan met de extra flexibiliteit van een voet.

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.