Anour I-Model: persoonlijkheid, kwaliteit, uitstraling. Ook in uw keuken!

Het I Model is het meest minimalistische model van Anour. De diverse elementen zoals de dimmer en transformator zijn weggewerkt in het model, waardoor de slanke vorm niet wordt onderbroken. Het draadloze model heeft zelfs geen voedingsdraad nodig: de stroom wordt veilig geleid via de nauwelijks zichtbare ophangdraden. Het I model voegt zich daardoor moeiteloos in ieder interieur. Bijvoorbeeld in uw keuken.

anour bk

In de jaren 60 keuken hierboven hangt de  I-Model langs de muur, wat de lijnen versterkt en ook de achterliggende muur aanlicht. 

anourimodelkitchen1

Boven is een prachtige maatwerk keuken van Kvänum kitchens. De  I-Model in geborsteld messing hangt onopvallend boven het kookeiland. Maar ook zo straalt de armatuur balans en elegantie uit. 

anourimodelkitchen2

 

In een modernere keuken, met veel wit, eiken en natuursteen, zorgt het I-Model in gebruind messing voor harmonie én contrasten. De lamp zorgt ook voor een focuspunt i de ruimte.  
Deze lamp kan in veel kleuren en materialen geleverd worden. Op deze manier kan het I model iedere keuken een eigen uitstraling geven, door haar unieke eigenschappen te versterken.

materialen

Meer weten? Ga naar de Anour productpagina

Specificaties? Assortiment? Kijk op ons bestelportaal

Advies nodig, of nog geen bestelaccount? Neem contact op!

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.