OVER ONS

Unifit zet al vele jaren het werk van architecten en interieur architecten in het juiste licht.

Wij beschikken over de ervaring, de materialen, de leveranciers, het netwerk en de kennis om uw project optimaal tot leven te brengen.

Kwaliteit creativiteit eenvoud.

De verlichtings oplossingen van Unifit zijn erop gericht u optimaal te laten genieten van uw nieuwe omgeving. Om dit te bereiken kiezen we voor kwalitatief uitstekende materialen, die creatief én met kennis van zaken worden geimplementeerd. Zodat u een unieke oplossing heeft, waar u dagelijks blij van wordt!

Colien Snaak

Colien is vanaf het begin (1994) de lichtadviseur en architect van Unifit. Daarmee is ze verantwoordelijk voor het lichtadvies en de lichtplannen die wij maken voor onze klanten: architecten en interieurarchitecten. 

Colien is architectonisch vormgever (afgestudeerd aan de Rietveld Academie). Dit zorgt ervoor dat in haar werk de diverse schalen van het ruimtelijk ontwerp (gebruik,inrichtings-elementen, interieur én architectuur) worden betrokken. Context, sfeer, functionaliteit én techniek worden op een creatieve manier samengebracht tot een logisch geheel. 

Louk Blok

Louk Blok is de account manager en projectbegeleider binnen Unifit. Al vanaf 1990 helpt hij klanten bij het realiseren van hun verlichtingsoplossingen.

Louk onderhoudt het netwerk van Unifit, waardoor we altijd kunnen beschikken over de beste materialen, betrouwbare leveranciers, en vakmensen op allerlei gebied.

Voor Louk als ervaren accountmanager staat u als klant centraal. Door zijn vele jaren ervaring kan hij snel inschatten waar voor u de kansen en mogelijkheden liggen, en hoe we die het beste voor u kunnen realiseren. Wanneer Unifit een project voor u uitvoert kunt u rekenen op zijn professionele betrokkenheid. Zijn uitgebreide materiaal- en productkennis zorgt ervoor dat u de juiste materialen aanschaft. Deze kennis deelt hij graag met u in workshops of tijdens een persoonlijk gesprek.

Pepijn Meijer

Pepijn is het nieuwste lid van ons team. Hij komt uit de verlichtingsbranche en kent onze producten goed: hij heeft ze jaren verkocht. Hij weet dus wat er bij komt kijken.

Hij zal u graag helpen om de juiste producten te selecteren, of u assisteren met eventuele problemen: zowel logistiek als technisch. Ook denkt hij graag mee als het gaat om uw marketing.

Pepijn is tenslotte goed bekend met Casambi Smart Lighting. En net als Louk zal hij trainingen gaan volgen om up-to-date te blijven. U kunt dus ook met uw vragen op dit terrein bij hem terecht.

Peter Nummerdor

Peter Nummerdor is de techneut van het team en het logistieke brein. Daarom kunt u bij hem terecht als u vragen hebt of als we u ergens mee kunnen assisteren. 

Peter heeft een technische achtergrond, en is een van onze Casambi Smart Lighting specialisten. Maar ook vragen over onze andere producten behandelt hij graag.

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.