GLUE Amsterdam: meld je aan als deelnemer!

glue2

"GLUE Amsterdam connected by design" vindt dit jaar plaats van 16 t / m 19 september 2021. Dan openen deelnemers hun deuren voor collega's en designliefhebbers op allerlei bijzondere locaties in de stad. Velen voegen er ook iets bijzonders aan toe, zoals een lezing of debat, een tentoonstelling, een workshop, een rondleiding, een designfietsroute of een netwerkevent.et overkoepelende GLUE-thema is 'The City is ours', geïnspireerd door het feit dat we steeds minder reizen en er steeds minder toeristen naar Amsterdam komen, waardoor de stad weer van ons wordt.

Glue organiseert ook iets nieuws: GLUE TV, in samenwerking met creatieve mediapartner A'DAM & Co. en omroeppartner SALTO televisie. Op de achttiende verdieping van A'DAM Toren aan het IJ worden GLUE-deelnemers en invloedrijke Amsterdamse creatievelingen geïnterviewd door journalisten, waaronder Daan Borrel, Jeroen Junte, Marsha Simon en Viveka van de Vliet, over hun bedrijf, visie en inspiratiebronnen. De interviews gaan over ongebruikelijke manieren van zakendoen, over Amsterdam als een zelfvoorzienend ecosysteem waar ontwerpers, architecten, showrooms en merken samenwerken.

Zep Fransen, A'DAM & Co. programmeur / eventmanager, de ledenclub voor creatievelingen, zal de 18e verdieping van ADAM Toren opnieuw aanbieden als exclusieve locatie: een comfortabele woonkamer annex tv-studio met een fenomenaal uitzicht, waar je kunt lunchen, koffie drinken en bijwonen de gesprekken die worden opgenomen en uitgezonden.
"We zijn een inspirerende ontmoetingsplaats voor de creatieve gemeenschap. We willen de designwereld met meer succes bereiken, en we genieten ervan als ze langskomen. GLUE en A'DAM & Co. passen goed bij elkaar, en samenwerken is voor beiden leuker '', zegt de GLUE TV-partner.

De uitzendingen van GLUE TV zijn te volgen bij A'DAM & Co. en ook te volgen via livestreams en op de Amsterdamse televisiezender SALTO. GLUE TV zal ook livestreams verzorgen van de lezingen en debatten van deelnemers op verschillende andere locaties in de stad.

Aanmelden als deelnemer kan tot 1 juni 

Janine de Jong
David Heldt
Guus van Maarschalkerweerd

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.