Casambi Smart Lighting cursusdag 21 februari: er is nog plek!


Casambi Smart lighting is de toekomst van verlichting, vooral in grotere meer veeleisende ruimtes. De oplossing is professioneel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en sluit aan bij alle bestaande lichtstandaarden en oplossingen. Casambi wordt daarom steeds meer de industriestandaard. Om de oplossing precies volgens de wensen van de klant te kunnen installeren is wel enige kennis en ervaring nodig. Daarom organiseren wij hands-on cursusdagen. 

De volgende cursusdag vindt plaats op 21 februari december, bij Apollo Workspaces in Nijkerk. 

Tijdens deze cursusdag gaat u zelf, onder deskundige begeleiding, met Casambi aan de slag. U kunt vragen stellen en opties uitproberen. 

Onderwerpen:

 • Installeren van het netwerk 
 • Configureren van het netwerk via de App 
 • Beheer van het netwerk (ook op afstand) 
 • Automatiseren (timers, sensoren, daglicht ritmes) 
 • Aansluiten op bestaande systemen.

Na afloop kunt u zelfstandig een Casambi netwerk aanbevelen, specificeren, installeren, configureren en beheren. U komt ook in aanmerking voor aanbeveling bij onze klanten.


De cursus vindt plaats bij Apollo Workspaces in Nijkerk. De cursus wordt coronaproof gegeven: u krijgt een eigen werkplek op voldoende afstand. De kosten van deze dag bedragen 450,-. Lunch en materialen zijn inbegrepen: u hoeft alleen een smartphone of tablet mee te nemen. Heeft u vragen? Bel ons op op 033 247 03 41 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Button aanmelden

Contact
 • Gildenstraat 14
  3861 RG Nijkerk NL
  T 033 247 03 41
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.