LINIjA S - de nieuwste staande lamp van Baltensweiler

 stehleuchtelinja3

 Een puur design, een eenvoudige uitstraling. Een harmonieuze combinatie van roestvrijstalen staven en sober gevormde aluminium koppen. De LINIjA vloerlamp benadrukt  het essentiële en maakt indruk met verfijnde details.
De beide armatuurkoppen kunnen afzonderlijk worden geschakeld en gedimd. Dankzij deze grote flexibiliteit creëert u met deze lamp steeds nieuwe sfeerimpressies. 

De koppen, magnetisch bevestigd, kunnen langs de stang worden bewogen en naar wens worden gericht. Kunstwerk of boekenplank - de objecten kunnen gericht worden uitgelicht, dankzij de variabele stralingshoek. Tegelijkertijd geeft deze lamp ideaal leeslicht dat niet verblindt. Hiervoor wordt de onderste kop op het leesmateriaal gericht, terwijl de bovenste de kamer zacht indirect verlicht.

De COB-LED zorgt voor een perfecte kleurweergave. De in eigen huis ontwikkelde glazen lens en zwarte reflector zorgen voor een even aangenaam als homogeen licht. De kabel van de vloerlamp is altijd goed beschermd in de speciaal in de voet aangebrachte opberger. De vloerlamp kan worden uitgeschakeld met de hoofdschakelaar op de voet.

Wees onze gast op de Design Experience in het ETC!

 

 Een  nieuw seizoen, met nieuwe trends, kleuren, materialen. Kom langs op de ECT Design Experience op 20 en 21 september in Culemborg.

Kom voor inspiratie: met 120 showrooms en 500 merken die hun nieuwste collecties tonen is er gegarandeerd iets voor u bij.

En wij zijn er. De complete collectie staat klaar: de armaturen van Baltensweiler en Tunto het schakelmateriaal van Meljac en de lichtsystemen van Buschfeld. Wees welkom als onze gast. Als u zich nu (gratis) bij ons aanmeldt, dan ontvangt u enkele dagen vantevoren uw ticket in de mail.  
nb: momenteel is voor evenementen als dit een corona toegangsbewijs verplicht. 

JA IK KOM NAAR DE ETC DESIGN EXPERIENCE! 

 aanmelden

 

 

Designbeurs Object Rotterdam: kom kennis maken met de nieuwste talenten!

Jonne Stout 2020 Haka Gebouw

 De designbeurs OBJECT toont ontwerpen  op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst. Het is  is een uniek pop-up platform voor limited editions en one-offs van bijzondere labels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten.  Hierbij is veel oog voor innovatief materiaalgebruik en bijzondere kleurcombinaties. Alle ontwerpen zijn te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten. Daarom is het een must see voor vakgenoten, verzamelaars en designliefhebbers. Zo kunt u iets unieks aanschaffen en zo investeren in creatief talent.  Juist nu is dit hard nodig.

hakagebouw

De lokatie is dit jaar wederom het HAKA gebouw. Dit prominente gebouw van architecten H. F. Mertens en J. Koeman behoort tot het industrieel erfgoed en is sinds 2002 aangemerkt als Rijksmonument. Het wordt momenteel door de Dudok Groep verbouwd tot modern en karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw. 

Dit jaar vindt deze unieke beurs plaats op de eerste 4 dagen van juli.

Klik hier voor bezoekersinformatie

 

Meld je aan voor de ARC Interieur Award

0136 ARC categorie r interieur a

De jury zoekt een interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek.  Belangrijk voor een goed interieurontwerp is het welzijn van de gebruiker. In hoeverre zijn de wensen en gebruikers vertaald in het ontwerp? Verder let de jury op de samenhang met de architectuur en andere disciplines. Duurzaamheid, gebruikte materialen en technieken en  esthetiek zijn doorslaggevende factoren.   

Lees verder

GLUE Amsterdam: meld je aan als deelnemer!

glue2

"GLUE Amsterdam connected by design" vindt dit jaar plaats van 16 t / m 19 september 2021. Dan openen deelnemers hun deuren voor collega's en designliefhebbers op allerlei bijzondere locaties in de stad. Velen voegen er ook iets bijzonders aan toe, zoals een lezing of debat, een tentoonstelling, een workshop, een rondleiding, een designfietsroute of een netwerkevent.et overkoepelende GLUE-thema is 'The City is ours', geïnspireerd door het feit dat we steeds minder reizen en er steeds minder toeristen naar Amsterdam komen, waardoor de stad weer van ons wordt.

Lees verder

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.