Meljac introduceert een nieuwe serie unieke schakelaars, mogelijk gemaakt  door een gerenommeerde samenwerking.

tournair

Het juweliershuis Tournaire en de schakelmateriaal fabrikant Meljac hebben hun talenten gebundeld om de grenzen van interieurdecoratie te verleggen. Ze hebben de bronzen (messing) modellen Meljac X Tournaire Décor gecreeerd. Zes iconische motieven van de juwelier (Alchemie, Tandwielen, Bas-reliëf, Constructie, Origami en Catacomben) zijn nu beschikbaar op schakelaars. Deze functionele objecten zijn daardoor omgetoverd tot echte kunstwerken. 

A la Une

Maatwerk

Deze samenwerking tussen de twee Franse huizen maakt ook maatwerk mogelijk. Meljac past hiervoor de technieken van Maison Tournaire toe, zoals 3D-modellering en verloren was gieten. Deze technieken maken het mogelijk om te reageren op alle verzoeken om maatwerk, van de fijnste tot de meest extravagante. Denk aan complexe vormen, zeldzame metalen  en elk patroon. Meljac kan nu maatwerk aanbieden op een ​​niveau dat nog niet eerder  is gezien in deze sector. Net als kunstwerken kunnen Meljac X Tournaire Décor-schakelaars zo  perfect opgaan in de ziel van uw interieur.

tournaire2

Deze collectie is binnenkort verkrijgbaar. Meer Meljac zien? Kijk op onze productpagina, of kom langs op onze stand op het ETC!

 

 

 

Smart lighting is de toekomst van verlichting, vooral in grotere meer veeleisende ruimtes. En Casambi heeft daarbij onze voorkeur. De oplossing is professioneel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en sluit aan bij alle bestaande lichtstandaarden en oplossingen. Casambi wordt daarom steeds meer de industriestandaard. Om de oplossing precies volgens de wensen van de klant te kunnen installeren is wel enige kennis en ervaring nodig. Daarom organiseren wij hands-on cursusdagen. 

Tijdens deze cursusdag gaat u zelf, onder deskundige begeleiding, met Casambi aan de slag. U kunt vragen stellen en opties uitproberen. 

Onderwerpen:

 • Installeren van het netwerk 
 • Configureren van het netwerk via de App 
 • Beheer van het netwerk (ook op afstand) 
 • Automatiseren (timers, sensoren, daglicht ritmes) 
 • Aansluiten op bestaande systemen.

Na afloop kunt u zelfstandig een Casambi netwerk aanbevelen, specificeren, installeren, configureren en beheren. U komt ook in aanmerking voor aanbeveling bij onze klanten.

De kosten van deze dag bedragen 450,-. Lunch en materialen zijn inbegrepen: u hoeft alleen een smartphone of tablet mee te nemen. Heeft u vragen? Bel ons op op 033 247 03 41 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Button aanmelden

 

 

 

 

 

 

Op 6 en 7 december vindt in het ETC Design Center Europe de European Light Club plaats. Bij deze gelegenheid presenteren de lichtspecialisten Unifit, Schouten International, en Vermeer Verlicht samen het nieuwste op het gebied van design verlichting. Voor deze speciale gelegenheid worden dealers, interieur architecten, architecten en stylisten uitgenodigd. Het is dus ook een goede gelegenheid om te netwerken.

Het programma:

10:30 -10:50   Ontvangst met koffie in de lounge
10:50 - 11:00  Introductie European Light Club
11:00 -11:30  Vermeer Verlicht presenteert Kundalini Terzanien een nieuw model van Quasar door ontwerper Sybille van Gammeren.
11:30 -12:00  Marset en Tekna presentatie aangeboden door Schouten International Light en Design.
12:00 -12:30  Unifit presenteert TuntoBuschfeld en Baltensweiler door Ria Baltensweiler.
12:30 -13:30  Bieden wij u een lunch aan en heeft u gelegenheid tot netwerken.
13:30 -15:30  Nemen wij u graag mee naar onze stands om actuele modellen en materialen te ervaren. Natuurlijk bent u ook welkom om op het ETC Design Center rond te kijken.
15:30 - Afsluitende borrel.

U vindt de uitnodiging hier. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via deze link. 

Maak kennis met het Nederlands paviljoen voor de World Expo in Dubai!

"Via de energie van de zon maken we koelte, via condensatie oogsten we water, in het donker kweken we oesterzwammen en in het licht kweken we eetbare planten. Het Nederlands paviljoen vormt een biotoop doordat alle condities die hiervoor nodig zijn als een ‘gesamtkunstwerk’ zijn ontworpen. De bezoeker loopt door een enorme oogstmachine.”

Dit is de ultieme combinatie van respect voor de natuur, kennis van het materiaal en de vernieuwende toepassing van slimme techniek waardoor Unifit zich laat inspireren. Alleen al de waterproductie is straks 800 liter per dag. Niet slecht voor een object in het midden van de woestijn van Dubai!

Lees verder

 

 

FEZ T

Vandaag stellen wij u voor aan de nieuwe kleine tafellamp: de FEZ T. 

De nieuwe FEZ Tafellamp verlicht de ruimte direct en perfect, of indirect, zacht en sfeervol. Daarmee wordt lezen in bed plezierig en werken in het thuiskantoor een genoegen!

Zien? Kom langs op het ETC in Culemborg. Wij zijn iedere maandag aanwezig. 

Meer weten over Baltensweiler lampen? Lees verder 


 

 

 

 

 

 

 

 


Wilt u ons ontmoeten en de collecties zien? Kom naar onze stand in het ETC in Culemborg. Iedere maandag is het ETC open voor professionals, en zijn wij en de andere standhouders aanwezig om u te ontvangen. 

Wij tonen op onze stand de nieuwste design lampen van Baltensweiler en Tunto, lichtsystemen van Buschfeld en uniek schakelmateriaal van Meljac. Wij kunnen ook laten zien hoe deze producten samenwerken met onze Smart Lighting oplossing Casambi.

Komt een andere dag beter uit? Neem dan even contact op voor een afspraak. 

 

 

 stehleuchtelinja3

 Een puur design, een eenvoudige uitstraling. Een harmonieuze combinatie van roestvrijstalen staven en sober gevormde aluminium koppen. De LINIjA vloerlamp benadrukt  het essentiële en maakt indruk met verfijnde details.
De beide armatuurkoppen kunnen afzonderlijk worden geschakeld en gedimd. Dankzij deze grote flexibiliteit creëert u met deze lamp steeds nieuwe sfeerimpressies. 

De koppen, magnetisch bevestigd, kunnen langs de stang worden bewogen en naar wens worden gericht. Kunstwerk of boekenplank - de objecten kunnen gericht worden uitgelicht, dankzij de variabele stralingshoek. Tegelijkertijd geeft deze lamp ideaal leeslicht dat niet verblindt. Hiervoor wordt de onderste kop op het leesmateriaal gericht, terwijl de bovenste de kamer zacht indirect verlicht.

De COB-LED zorgt voor een perfecte kleurweergave. De in eigen huis ontwikkelde glazen lens en zwarte reflector zorgen voor een even aangenaam als homogeen licht. De kabel van de vloerlamp is altijd goed beschermd in de speciaal in de voet aangebrachte opberger. De vloerlamp kan worden uitgeschakeld met de hoofdschakelaar op de voet.

Contact
 • Gildenstraat 14
  3861 RG Nijkerk NL
  T 033 247 03 41
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.