Thuiswerken met onze favoriete Tunto lampen!

Tunto lampen zijn warm, gezellig, huiselijk, en toch volkomen apart. Ze vormen een echt statement zonder te storen. Als je een thuiswerklamp moest uitkiezen van Tunto, welke zou je dan nemen?   

De favoriete thuiswerkkamp van Louk is de LED 8. De LED 8 is een fraai voorbeeld van wat Tunto met hout kan. Een eenvoudig model met ongekende elegantie. Door de zorg die Tunto aan de techniek besteedt geeft hij prettig licht: geschikt voor beeldschemen én voor andere activiteiten. Tenslotte is deze lamp een draadloos oplaad station, doordat er een QI wireless charging module in de voet zit!       

LED 8


De keuze van Pepijn is de LED4 Table Lamp. Pepijn is vooral fan van Tunto vanwege hun milieuvriendelijke filosofie en de respectvolle manier waarop ze met hun materiaal om gaan.Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van hout uit Finland, wat direct weer wordt bijgeplant. Een stukje duurzaamheid, waar de liefde voor het hout vanaf straalt.  Deze walnoot uitvoering van de LED 4 laat dat goed zien. Tegelijkertijd zijn ze zeer innovatief.  De lichtverdeling van deze lamp is heel prettig; er is duidelijk goed over nagedacht. De touchdim functie op de voet (dimmen door aanraken) maakt de bediening super simpel.  Tenslotte is het duidelijk een prachtig stukje design. Niet voor niets heeft deze lamp een Reddot Design Award gewonnen!    

LED4 Desk versions

De favoriete lamp van Christien is de Ballon. De ballon maakt het leven leuker. Er zit in gevoel voor humor in: je kunt eigenlijk niet zonder een glimlach naar deze lamp kijken. Praktisch? Ja ook! Doordat de lamp op allerlei manieren aan te passen en te verstellen is is hij altijd geschikt voor werkplek én huiskamer. Het zachte indirecte licht is prettig voor werk én voor de dagelijkse dingen. 

ballon met award

De keuze van Colien is de Swan! Deze sierlijke lamp is leverbaar in eiken, essen, walnoot en zwart en wit eiken. De lichtbron van de Swan is afgedekt met een zacht wit materiaal, waardoor de lamp diffuus licht geeft, maar wel op het bureau is gericht De kleurtemperatuur is warm (2800 kelvin). De voet is verzwaard met zacht mat en wit corian De lamp geeft voldoende licht om bij te kunnen werken of lezen, maar kan ook gedimd worden voor meer sfeer.

 tu.1

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.