Thuiswerken? Onze favoriete Baltensweiler lampen!

Thuiswerken! Wij bij Unifit kozen onze favoriete thuiswerklampen van Baltensweiler. 

Louk kiest de LYS hanglamp van Baltensweiler. 

LYS is het Franse woord voor lelie. De ronde lichtkoppen met de siergaten vormen het bloemige uiterlijk van LYS. De lampenkoppen zijn draaibaar en verstelbaar. Door het toepassen van verschillende lenzen ( modulaire optieken) kan licht worden gebundeld en gericht op de werkplek. Na het werk kan het worden gedimd tot precies de juiste sfeer.  Dit maakt de Lys tot de ideale lamp: nadat het werk gedaan is is het een prachtig sfeerlicht met een eigen schaduwspel. 

 

Christien kiest de ZETT USB. 

De ZETT USB is klein licht en inklapbaar. Hij kan worden aangesloten op iedere USB voeding, dus ook die van je telefoon of laptop. Hij geeft prettig helder licht, dat ook nog gedimd kan worden. De uitstraling heeft humor, en de uitvoering is robuust. Een ideale lamp voor wie werkt waar dat toevallig het beste uitkomt!

 

 

Peter kiest de LET-D 120 

Peter kiest de Baltensweiler Let-D 120 in aluminium vanwege het slanke en tijdloos design... Deze is bovendien geschikt voor zijn thuiswerkplek: de eettafel. Omdat het licht eenvoudig kan worden aangepast van sfeervol naar werkplekverlichting. is deze zowel handig voor werk als voor privé bezigheden. 

 

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.