Carlos in Huis: de prachtige woonwinkel in Deventer

 sallandsche bank 2 e1517476040878

Carlos in Huis is een inspirerende interieurwinkel van met 900 m2, gevestigd in de oude Sallandse Bank in Deventer. Deze winkel combineert 'out of the box' interieuradviezen en unieke design items tot exclusieve smaakvolle interieurs. De geboden stijl gaat van van licht Scandinavisch tot modern klassiek. Trefwoorden zijn natuurlijk, sfeer, persoonlijk en tijdloos. 

In de winkel vinden we ook een paar lampen van Unifit, die hier precies bij aansluiten. In de webwinkel de stijlvolle FEZ van Baltensweiler,  en de humoristische Lucellino van Ingo Maurer. 

lucellino fez5  

In de fysieke winkel vinden we de I model van Anour, in één van de ambachtelijke afwerkingen: geoxideerd koper. Deze elegante lamp lijkt haast wel te zweven door de utradunne ophangdraden. Hij haalt de bijpassende kleuren op in dit interieur, zoals de strik op het schilderij maar ook de roze stoel rechts, en versterkt daarmee subtiel de kleuraccenten. Het licht is zacht maar functioneel doordat het gericht is, en het kan naar wens worden gedimd. 

carlosinhuis1

 

U vindt Carlos in Huis op de Hofstraat 13-15 in Deventer. 

Meer weten over deze merken? Lees meer over:

 Woont u niet in de buurt van Deventer? U vindt meer dealers met deze producten op onze dealerpagina

 

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.