Gefeliciteerd met het nieuwe kantoor, Buro Koek!

Onlangs heeft Buro Koek een nieuw kantoor geopend in het momumentale Sevengester, Verwersstraat 79 in Den Bosch.

Dit rijksmonument stamt uit 1566, en het is een gebouw vol geschiedenis en karakter, maar ook vol uitdagingen.  Dat hiervoor is gekozen is geen toeval. Het renoveren van een monumentaal pand, vanuit de geschiedenis ervan is een specialiteit van dit buro. "In jouw pand is een uniek karakter ingesleten, niks mooier dan er nieuw leven in te blazen." 

i   s Hertogenbosch Rijksmonument 21900 Verwersstraat 79

 Hieronder een kijkje in het  nieuwe interieur. Het smalle maar lange pand biedt mooie zichtlijnen, die dan ook volledig zijn benut.  De warme natuurlijke kleuren sluiten aan bij de natuurstenen en bakstenen elementen van het pand. Het interieur oogt heel licht, ondanks de lange  zijwand zonder ramen. Dit is een gevolg van de kleurkeuze, en de subtiele verlichting. De monumentale ronde lampen verbinden het nieuwe interieur met het verleden. 

 burokoek2                bureaukoek3

 

 Unifit wordt door dit respect voor het ambachtelijke en unieke geinspireerd, en we werken dan ook graag met ze samen. Intussen al meer dan 20 jaar! 

Voorbeelden zijn Café van Puffelen en de Orthodontistenpraktijk Uden. Voor dit inteieur hebben we de automatisering verzorgd door middel van een Casambi Smart lighting installatie.

Bedankt voor de samenwerking en de inspiratie, Buro Koek!

Meer over Casambi: https://casambi.nl 

Meer over Buro Koek: https://burokoek.nl/

 

 

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.